Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑΣ...

Η ξανθιά αναρωτιέται...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ...ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;;
"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΥΜΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ...ΞΕΡΟΥΝ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ...ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!
PIERIA-GR Για σας ρε τους άσχετους και αγράμματους που "μπριζώνετε" τον πρώην φίλο μου Γιάννη Ντούμο και τον συγχύζετε να σας πω πως η έκφραση "΄ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" πως οι κύριοι ξέρουν, είναι το λαϊκό λογοπαίγνιο ...πάμε στοίχημα, ότι θα... και μπλα μπλα. πχ ότι δηλαδή δεν τους βγήκαν οι μεταγραφές, ή ότι δεν έπαιξε η ομάδα, ή ότι δεν βγήκαν οι ευκαιρίες... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ; Εσείς που μιά ζωή φυτοζωείτε δίπλα σε ΔΥΝΑΤΟΥΣ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ;;; Αλλά που; Εσείς είδατε φώς και μπήκατε!!! Και μακριά από μένα πονηρές σκέψεις όπως οι δικές σας... ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!