Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Στη μάχη των τελευταίων εντυπώσεων οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ

ΑΠΕ




Τις τελευταίες προεκλογικές τους περιοδείες και εμφανίσεις πραγματοποιούν το Σάββατο οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ σε μια προσπάθεια να πείσουν τους «αναποφάσιστους» ψηφοφόρους του κόμματος.
Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί την Εύβοια και τη Φθιώτιδα. Το πρωί θα περοδεύσει στη Χαλκίδα, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον νομάρχη Φθιώτιδας Αθ. Χειμάρα και το δήμαρχο Λαμίας Γ.Κοτρωνιά.
Στις 7 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση νεοδημοκρατών στο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην Κόρινθο, όπου θα μιλήσει σε φίλους και μέλη της ΝΔ στο Δημοτικό Θέατρο. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Λακωνίας, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και το βράδυ θα μιλήσει σε μέλη και φίλους της ΝΔ στη Σπάρτη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνει βόλτα στην αγορά της πόλης και θα συναντηθεί με πολιτικούς φίλους του.
Την Παρασκευή η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς έδωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τη «μάχη» της Αθήνας, εξαπολύοντας εκατέρωθεν βολές για μηχανισμούς και τζάκια. Και οι δύο υποψήφιοι κάλεσαν όλους τους νεοδημοκράτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στις Σέρρες, ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την κούρσα.
Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η πρώτη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα αφορά την συμμετοχή των πολιτών.
Αποτελέσματα θα αρχίσουν να μεταδίδονται όταν θα υπάρχει ικανός αριθμός από το 20% των εκλογικών τμημάτων. Το ποσοστό πάντως δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό για το τελικό αποτέλεσμα.

Η εκλογική διαδικασία
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει αύριο στις 10.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70), ο Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι σε εκλογικό τμήμα της Πύλου και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στις 11 το πρωί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
O Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ψηφίσει το μεσημέρι, στο Παγκράτι στο εκλογικό κέντρο του ξενοδοχείου Caravel.



Newsroom ΔΟΛ