Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Επί τάπητος τα προβλήματα της Χράνης

Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού & Μορφωτικού Σωματείου "Το Αθάνατο"



Γενική Συνέλευση παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής
Επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματα του οικισμού της Νέας Χράνης σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Κοινωνικού & Μορφωτικού Σωματείου του οικισμού "Το Αθάνατο". Στη συνέλευση, την οποία παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι, παραβρέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Ίτσιος και Ζ. Σατραζέμης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Παπαζιώγας, οι οποίοι αφού άκουσαν τα προβλήματα δεσμεύτηκαν για την επίλυσή τους, ενώ για άλλα τα οποία δεν αφορούν τη Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκαν για την προώθησή τους.
Ανοίγοντας τη συνέλευση ο πρόεδρος του Σωματείου αναφέρθηκε σε μία σειρά επαφών που ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο με τη Δημοτική Αρχή από τις αρχές του 2009 για την επίλυση των προβλημάτων του οικισμού, υπογραμμίζοντας πως "η διοίκηση του Σωματείου θεωρεί ότι επιτελεί κάποιους σκοπούς και μέσα σε αυτούς είναι και η ανάδειξη των προβλημάτων".
Τα θέματα που έθεσε ο κ. Πρόεδρος αφορούν στην κατάσταση του δρόμου στην παλιά Χράνη, αλλά και το νερό το οποίο, όπως είπε, χρησιμοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες από το ΧΥΤΑ, με αποτέλεσμα να στερεύει ειδικά το καλοκαίρι, για τα τέλη ύδρευσης, αλλά και την ποιότητα του νερού στη Νέα Χράνη. Ακόμη τέθηκε και το ζήτημα της εθελοντικής δενδροφύτευσης με πρωτοβουλία του Σωματείου, περιμετρικά του οικισμού, την κατασκευή πεζογέφυρας για την ασφαλή διάβαση των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών προς το γήπεδο του οικισμού, το θέμα των στάσεων του Αστικού ΚΤΕΛ και τοποθέτηση στεγάστρων. Ειδική αναφορά έγινε στη λειτουργία του ΧΥΤΑ και αν αυτή γίνεται κανονικά.
πηγή! πιερικοι αντίλαλοι
PIERIA - GR TA MATIA ΣΑΣ 14 ΡΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ...ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΟΝΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΡΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ!!!!