Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Θρασύβουλος και Πιερικός στο δημοτικό στάδιο της Φυλής και ο Διαγόρας επικράτησε με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Ρόδου - που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες - στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Σε ένα μέτριο ματς, στο πρώτο ημίχρονο ο Θρασύβουλος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα, ενώ με την κεφαλιά του Ντοριβάλ και τα σουτ του Αλεξαντροβιτς απείλησαν τον Πιερικό. Η ομάδα του Γιάννη Σερέπα διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε στο 31', όταν ο Σαπάνης σούταρε και ο Εξουζίδης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο τέταρτο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρασύβουλος ήταν πάλι η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 76ο λεπτό ο Χουμαγιάς απέκρουσε την κεφαλιά του Κόζλεϊ .



Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Πιπίνης, Τσούτσουρας, Κονέσνι, Χ. Μίχος, Σαπάνης (88' Κλούσενερ), Κόμπο, Αλεξάντροβιτς (79' Μίχος), Ντοριβάλ (59' Κόζλεϊ ), Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκη



Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μακρής (29' Ρέγες), Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς (61' Κοντέων ), Θάνος (85' Γκουγκουλιάς)