Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Περικοπή 30% σε Δώρο, "ψαλίδι" σε επιδόματα και αύξηση ΦΠΑ στο "πακέτο" της κυβέρνησης
"Θύελλα" μέτρων

04.03.2010 Οικονομία

Περικοπές, αυξήσεις συντελεστών, "ψαλίδι" σε επιδόματα και έκτακτες εισφορές περιλαμβάνει το τελικό πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.
Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Σήμερα θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια.
Η κυβέρνηση αποφάσισε την περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων στο Δημόσιο, την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%, την επιβολή έκτακτης εισφοράς 1% σε φορολογούμενους με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ το 2009, αλλά και επιβολή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ που θα δηλωθούν το 2010.
Επίσης, αυξάνεται ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας στο 2% για μια τριετία, για ακίνητη περιουσία άνω των 5 εκατ. ευρώ, αλλά και αύξηση του τέλους ραδιοσυχνοτήτων από το 0,1% στο 2% για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

PIERIA-GR ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙΣΤΕ ΜΑΣ!!! Άντε ρε Παπανδρέου που ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ... άντε ρε που θα προχωρούσες και σε αυξήσεις, άντε που δεν θα ανέβαζες τον ΦΠΑ, άντε που δεν θα μας ...ΞΕΣΚΙΖΕΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;;; ΑΕΡΑΑΑΑ