Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Γιώργος Παπαδομιχελάκης: Μαζί και εγώ για μια Νεα ΟΝΝΕΔ

Εκτακτό Συνέδριο ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα

Ευχαριστώ τον Γραμματέα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ, Γιώργο Παπαδομιχελάκη, για την στήριξη της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.



Στην ομιλία του στο έκτακτο Συνέδριο ανέλυσε όλους τους λόγους για τους οποίους βάζει και αυτός τη δύναμή του για μια Νέα ΟΝΝΕΔ.

Η στήριξη του Γιώργου βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε πολιτικά κριτήρια και σύμπτωση απόψεων. Με τον Γιώργο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ΟΝΝΕΔ με περισσότερη Δημοκρατία, περισσότερη Διαφάνεια, μεγαλύτερη Συμμετοχικότητα.

Συμφωνούμε, μεταξύ άλλων, για το άνοιγμα των διαδικασιών σε ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προς τη βάση, για όρια θητειών στα όργανα συνδιοίκησης και τα όργανα της παράταξης, για τη λειτουργία οργάνων ελέγχου για τα οικονομικά της οργάνωσης, για την ίδρυση της Ακαδημίας στελεχών, για τις προτάσεις για τα τοπικά Συμβούλια Νέων.



Η εμπιστοσύνη του Γιώργου και χιλιάδων άλλων μελών της παράταξης που συστρατεύονται κάθε μέρα στην προσπάθεια για μια Νέα ΟΝΝΕΔ είναι για μένα μεγάλη ευθύνη, αλλά και πρόκληση να αποδείξουμε ότι η γενιά μας μπορεί να φτιάξει μια καλύτερη ΟΝΝΕΔ. Με σεβασμό στην ιστορία μας, στις ιδέες μας, στα μέλη μας, μπορούμε να επενδύσουμε σε ό,τι μας κάνει περήφανους και να αλλάξουμε ό,τι μας πληγώνει.

Θα συνεχίσω να μιλάω και να δρω μόνο πολιτικά πάνω στην οργανωτική και πολιτική πρόταση για μια Νέα ΟΝΝΕΔ. Με αυτή τη στάση, με αυτές τις αρχές τις αξίες, τις προτάσεις το μήνυμα της Αλλαγής συνεχίζει να απλώνεται παντού από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. Μόνο Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την ΟΝΝΕΔ.

Γιώργο, σ’ ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους.