Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ -ΓΛΕΖΟ...

Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε το μεσημέρι στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγόπουλος τραυματίστηκε και κατέφυγε αρχικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής και στη συνέχεια στο ιατρείο, από όπου έσπευσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Ο Γ.Παναγόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει κίνδυνο.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια την ώρα που ετοιμαζόταν να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε συμπλοκή και ο προπηλακισμός του.
Ακολούθησαν επεισόδια και χρήση χημικών από την Αστυνομία, θύμα των οποίων έπεσε και ο Μανώλης Γλέζος. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Γλέζος παραμένει στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το Σάββατο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη και η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των Μ.Γλέζου και Γ.Παναγόπουλου.