Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ήρθε η ώρα του Μόσχου Γιαλένιου για την ΝΟΔΕ Πιερίας


ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,
Μετά την κινηματικού χαρακτήρα εκλογή του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, που σφραγίστηκε από την τεράστια συμμετοχή 800.000 και πλέον μελών, η Νέα Δημοκρατία προχωρά στην αναγέννησή της που θα δώσει την ελπίδα που αναζητά σήμερα ο λαός μας. Μετά την επώδυνη ήττα του Οκτωβρίου και εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, όλοι όσοι αγαπάμε την παράταξή μας και τον τόπο μας, οφείλουμε να συμμετέχουμε στη μεγάλη προσπάθεια.

Πιστεύοντας στην παράταξη των αξιών και αξίων, με γνώμονα το δημόσιο ήθος, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Η εκλογή θα γίνει με την άμεση συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος, σύμφωνα με πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός μας.

Η ειρηνική επανάσταση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου, απαιτεί τη μαζική συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες που θα ανοίξουν το κόμμα στην κοινωνία, με λόγο στα οργανωμένα μέλη και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, με πρώτο μέλημά μας την ενότητα και τη συνεργασία και χωρίς τις πρακτικές που πλήγωσαν την παράταξη και τον κόσμο μας.

Σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι πρέπει να είμαστε και θα είμαστε παρόντες.

Με τιμή

Μόσχος Γιαλένιος