Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ

Κατάργηση των διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας και στην Κουλούρα Ημαθίας, και αξιοποίηση των διοδίων των Μαλγάρων, σε συνεργασία με την ‘’Εγνατία Οδό ΑΕ’’ και την ‘’Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου’’ ανακοίνωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

"Έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία με τους παραχωρησιούχους για να μειωθούν σημαντικά τα διόδια για τα επόμενα 30 χρόνια", δήλωσε ο Γ. Μαγκριώτης.

Όπως είπε, το τελικό κόστος των διοδίων των Μαλγάρων θα καθοριστεί με βάση τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τις τιμαριθμικές αναπροσαρμογές. "Σε κάθε περίπτωση τα διόδια θα είναι χαμηλότερα από αυτά που θα πλήρωναν οι κάτοικοι της περιοχής, εάν λειτουργούσε ο σταθμός διοδίων στο Αιγίνιο", πρόσθεσε και τόνισε ότι η τοποθέτηση των διοδίων θα αρχίσει σταδιακά λίγο πριν το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στους συμβασιούχους της "Εγνατία Οδός ΑΕ", των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, ο Γ. Μαγκριώτης ανακοίνωσε ότι οι ανανεώσεις των συμβασιούχων θα γίνονται πλέον μέσω ΑΣΕΠ.



* ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:

ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ 4-5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΑΜΕ.... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..

* ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ.... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ.....!!!



ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...

ΕΥΤΥΧΩΣς ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..



ΥΓ..: ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 46% ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...

(ΔΕ ΛΕΩ "ΣΑΣ" ...., ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ...)