Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

"Βαθύτερα στην κρίση"




«Οι Κινέζοι λένε ότι αν θες να βοηθήσεις κάποιον δεν του δίνεις ένα ψάρι αλλά τον μαθαίνεις να ψαρεύει. Δεν είναι πολιτική η πρακτική των επιδομάτων. Πολιτική είναι να εξασφαλισθεί δουλειά για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αιβαλιώτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο δανεισμό της χώρας λέγοντας: «Η όλη διαδικασία του τελευταίου διμήνου, όλα τα ταξίδια και όλες οι "επενδύσεις" της κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού στη Σύνοδο Κορυφής κονιορτοποιήθηκαν στην πρώτη έξοδο για εξασφάλιση κεφαλαίων. Τώρα προχωρούν σε έκδοση ομολόγου και σε δολάρια. Σε λίγο θα βγούμε σε αναζήτηση και κινεζικών γουάν…».

Τέλος, ο κ. Αϊβαλιώτης αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο δήλωσε: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει και παρά την οξύνοιά του, δυστυχώς κινείται σε λανθασμένες ατραπούς. Και τα προηγούμενα μέτρα και το φορολογικό νομοσχέδιο δεν μας βγάζουν απ’ την κρίση αλλά μας μπάζουν ακόμα βαθύτερα. Ο πρωθυπουργός καλείται να αναζητήσει και αλλού εναλλακτικές λύσεις».