Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Προσαγωγές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση


Προσαγωγές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση
Σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση προχώρησε η αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για πέμπτη προσαγωγή.
«Κάθε θετική εξέλιξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, δεν μπορεί παρά να έχει την καθολική συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αθανάσιου Κοκκαλάκη.
«Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κ. Χρυσοχοΐδης θα ξεπεράσει αναστολές και σκοπιμότητες. Συγχαρητήρια στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που κάτω από όχι ιδανικές συνθήκες, προσπαθούν για το καλύτερο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με τις ανακοινώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για τις συλλήψεις ατόμων που φέρονται να έχουν σχέση με την τρομοκρατία.
«Είναι ευκαιρία να βγουν όλα στην επιφάνεια. Φυσικοί, ηθικοί και παράπλευροι αυτουργοί της τρομοκρατίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Www.naftemporiki.gr