Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Mε την εξέταση του μαθήματος επιλογής "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας", ολοκληρώνονται οι πανελλαδικές εξετάσεις γενικών λυκείων.

Από το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους (2009-2010) οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών (ομάδα Β) καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, κατέθεσαν αίτηση-δήλωση στο Λύκειό τους από τις 1 ως τις 22 Φεβρουαρίου για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Υποψήφιοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσματα, διότι η αίτηση δήλωση δεν ήταν δεσμευτική.