Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ επιβεβαιώνει ΠΛΗΡΩΣ το troktiko: Ναι έγινε μετάταξη στον γιο του Μάκη

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ...ΒΙΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ επιβεβαίωσε πλήρως όσα αποκάλυψε το troktiko για την ...αεροπλανική μετάταξη του γιου του Μ.Τριανταφυλλόπουλου από το Πεζικό στο Μηχανικό!

Είναι μια αποστομωτική απάντηση στον Δημοσιογράφο που έκανε "πάρτι οπλίτη" για να ευχαριστήσει τον διοικητή της Τρίπολης που προσπάθησε πολύ για την μετάταξη. Το ΓΕΣ με ανακοίνωση του επιβεβαίωση ότι θα πάει Σάμο(αντί Έβρο που ήταν η πρώτη μετάθεση)και πως μαζί με άλλα 54 ΒΙΣΜΑΤΑ που είναι φαντάροι άλλων οικογενειών κατάφεραν την μετάταξη ανάμεσα σε εκατοντάδες περιπτώσεις στρατιωτών που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Όμως επιβεβαίωση ήρθε και με την περίπτωση του γιου του υποστράτηγου που μετατάχθηκε στο σώμα που είναι διευθυντής ο Μπαμπάς του!

"Ο Στρτης(ΜΧ) Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, κατατάχθηκε την 10 Μαΐου 2010 στο 11ο ΣΠ, στην Τρίπολη.

Ως ο μεγαλύτερος υιός οικογενείας με 3 τέκνα μετέπεσε στην κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαιδεύσεως (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών. Προκειμένου να υπάρχει ισοκατανομή των ΥΠΕΚ σε όλα τα Όπλα - Σώματα του Στρατού Ξηράς, ο στρατιώτης (μαζί με 54 άλλους συναδέλφους του) μετατάχθηκε από το Πεζικό στο Μηχανικό. Η παραπάνω διαδικασία εφαρμόζεται σε κάθε ΕΣΣΟ.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης του στο 11ο ΣΠ, θα ολοκληρώσει εκπαίδευση ειδικότητας 4 εβδομάδων στο Ναύπλιο και εν συνεχεία σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Μηχανικού Εθνοφυλακής, στο Κοκκάρι της Σάμου.
Ο Στρτης (ΤΧ) Σωτήριος Μεντζέλος, κατατάχτηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού, την 3 Μαΐου 2010. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του, τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού Εθνοφυλακής, στο χωριό Κάτω Τρίτος, στην Λέσβο. Ο παραπάνω οπλίτης ανήκει στη κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαίδευσης (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών.

Ο Στρτης (ΤΧ) Χρήστος Μαλτέζος, Υπόχρεος Εκπαίδευσης μειωμένης θητείας 8 μηνών, κατατάχθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, στη Θήβα, ως στρατιώτης Πυροβολικού. Με την διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω μετατάχτηκε στο Τεχνικό. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού στην Καβησό Έβρου.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση προς αποκατάσταση της αλήθειας".

Επίλαρχος Ιωάννης Ψωμάς
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ