Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Σε αμφίδρομη κίνηση από χθες η οδός Σβορώνου

Την επόμενη εβδομάδα και η οδός Θεσσαλονίκης



Σε διπλή κυκλοφορία δόθηκε  η οδός Σβορώνου στο ύψους του πάρκου μετά και την ολοκλήρωση της κατασκευής του κυκλικού κόμβου. Από χθες άνδρες της Τροχαίας Κατερίνης και της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να ενημερώνουν τους οδηγούς τις νέες ρυθμίσεις.
Όπως επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στα πεζοδρόμια, ενώ επίσης θα δοθεί σε διπλή κυκλοφορία και η οδός Θεσσαλονίκης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες για τη συνεργασία, το διάλογο, και την υπομονή που έκαναν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί όλος ο δακτύλιος και θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να καταλάβουν την αξία και τη λειτουργικότητα του.
Την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε και την οδό Θεσσαλονίκης σε αμφίδρομη κίνηση όπως προβλέπει ο δακτύλιος και όσο ολοκληρώνεται η κατασκευή του δακτυλίου και δίνεται σε χρήση τόσο θα καταλάβουμε και τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα έχει όσον αφορά το κυκλοφοριακό και την απρόσκοπτη κίνηση".



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ

Όπως επεσήμανε ο αξιωματικός του τμήματος Τροχαίας Κατερίνης Νικόλαος Καρτσαμπάς, τις πρώτες ημέρες θα υπάρχουν άνδρες της Τροχαίας Κατερίνης για να ενημερώνουν τους οδηγούς και να ελέγχουν την περιοχή όπου έγινε η παρέμβαση, μέχρι οι οδηγοί να κατανοήσουν τις αλλαγές που έγιναν και την αμφίδρομη κίνηση που ισχύει πλέον.

ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ