Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Dolce & Gabbana και πάλι πρωτοπόροι


   Οι DOLCE & GABBANA γιόρτασαν το opening του πρώτου multibrand καταστήματός τους την περασμένη Παρασκευή. Το μαγαζί βρίσκεται στη διάσημη οδό Spiga και φιλοδοξεί να φέρει όλο το νέο αίμα της μόδας στα σαλόνια και στο δρόμο. Μερικά από τα ονόματα που μπορεί κανείς να βρει στην μπουτίκ είναι και αυτά των Christian Blanken, Yigal Azrouel, Sophie Theallet, Peter Jensen, Behnaz Sarafpour και Kinder Aggugini.

   Τα ρούχα των νέων σχεδιαστών διάλεξαν με μεράκι και προσωπική φροντίδα ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana, ενώ τόνισαν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν πρόκειται για ένα pop up project, αλλά για ένα μόνιμο μαγαζί που έχει σκοπό  να προωθεί νέα ταλέντα από ολόκληρο τον κόσμο.

   Το ίδιο το κατάστημα θυμίζει περισσότερο bar παρά  μπουτίκ, μιας και διαθέτει dj, τραπέζια και ποτά. Τα προϊόντα είναι έξυπνα τοποθετημένα μέσα στον χώρο και αναμεμιγμένα με αυτά των Dolce & Gabbana, με αποτέλεσμα το μάτι του καταναλωτή να δελεάζεται περισσότερο. «Είναι ένας δημιουργικός χώρος. Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ για να μιλήσει με φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξει ιδέες», τονίζουν οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας.
nooz