Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Όλες τις λεπτομέρειες και διαδικασίες που άπτονται των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, από το χώρο που θα καταλάβουν οι παρατάξεις στα διαφημιστικά πλαίσια της πόλης, έως και τους δημοτικούς χώρους που θα διατεθούν για τις ανάγκες των προεκλογικών συγκεντρώσεων των συνδυασμών, τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Κατερίνης. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, υπό την  προεδρία του Αναπληρωτή Δημάρχου Ζήνωνα Σατραζέμη.
Οι εκπρόσωποι των συνδυασμών που παραβρέθηκαν, συζήτησαν επίσης για τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης και γενικότερα  όλες τις σχετικές διατάξεις.
 Όλοι εκπρόσωποι έλαβαν το σχετικό εκλογικό νόμο για το τι επιτρέπεται και τι όχι στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενημερώθηκαν για τους δημόσιους χώρους που υπάρχουν και μπορούν να κάνουν χρήση των διαφημιστικών πλαισίων κ.ο.κ
Στη συνάντηση, ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών πλαισίων και περιπτέρων για την καμπάνια των κομμάτων.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους των συνδυασμών καλή δύναμη και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των παρατάξεων κατά την προεκλογική περίοδο, για οτιδήποτε χρειαστούν.
 Επιπλέον,  ο κος Σατραζέμης σημείωσε την ανάγκη της διεξαγωγής ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Θέση που συμμερίστηκαν και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.
 Η απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής θα συζητηθεί και θα τεθεί υπό έγκριση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις προσεχείς ημέρες.
.