Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».


Τη Νεοκαισάρεια, την Ανδρομάχη και τα Αστικά Κατερίνης, επισκέφθηκε και μίλησε στους δημότες ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββας Χιονίδης. Μίλησε για το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο Κατερίνης που άλλαξε την εικόνα της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων και αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη: «Προχωράμε συντονισμένα, συστηματικά, προσγειωμένα και με γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο της «αναδιάταξης» της πόλης που συντελείται με τις παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό, κυρίως με τους κόμβους, τον δακτύλιο και την κατασκευή πεζοδρομίων στο κέντρο και τις συνοικίες.



Δεν παρέλειψε δε να τονίσει ότι οι παρεμβάσεις γίνονται βάση μελετών που έχουν εκπονηθεί για τα περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά προβλήματα της Κατερίνης.


Στα Δημοτικά Διαμερίσματα μίλησε για επιμέρους θέματα: "Τρία χρόνια δεν αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη και φέτος η τιμή του νερού μειώθηκε. Εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική στην πράξη. Έχουμε κάνει τη ζωνοποίηση της Κατερίνης.Όλα τα έργα της ΔΕΥΑΚ γίνονται με αυτεπιστασία. Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των δικτύων ύδρευσης της Κατερίνης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, εκτελέσαμε έργα αξίας 4.500.000 ευρώ, αξιοποιώντας τους πόρους των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων".




Ο Σάββας Χιονίδης ανέπτυξε τις προοπτικές του νέου Καλλικρατικού Δήμου Κατερίνης: «Βλέπουμε τον νέο Δήμο ως έναν τόπο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να δώσουμε τις λύσεις, όπως κάναμε στην Κατερίνη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι η κοινωνική ειρήνη. Για αυτό προσπαθήσαμε να μειώσουμε τις αντιθέσεις που υπάρχουν. Το αποδεικνύουμε καθημερινά, το αποδεικνύει η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας".