Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Με την στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού
του Δήμου Κατερίνης




Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη του προγράμματος ομιλιών της Σχολής Γονέων για την τρέχουσα περίοδο παραχώρησαν στο Δημαρχείο, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κων/νος Κορομπίλης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου.
Όπως τόνισε ο κ. Κορομπίλης διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν εξαιρετικά επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα κατά τις πρώτες οκτώ εκδηλώσεις( Α΄ Τετράμηνο), με αφετηρία την ερχόμενη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, την ομιλία της Αν. Καθηγήτριας – Δημοσιογράφου, Άννας Παναγιωταρέα.
Θέμα της ομιλίας η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης: «Η Διαχείριση Εθνικών Θεμάτων από τα Μ.Μ.Ε».
Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων ευχαρίστησε το Δήμο Κατερίνης για την αμέριστη συμπαράσταση που πάντα προσφέρει στη Σχολή Γονέων.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Από την πλευρά του ο κ. Καρατζόγλου σημείωσε στις δηλώσεις του: ««Συνεχίζεται το διαχρονικά σπουδαίο έργο της Σχολής Γονέων. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές και για το εξαιρετικό φετινό πρόγραμμα των ομιλιών. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης θα είναι πάντα αρωγός στις δράσεις του σημαντικού αυτού θεσμού, η ύπαρξη του οποίου τιμά την ίδια την πόλη μας.
Οι ομιλίες με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, που πάντα φιλοξενεί στις εκδηλώσεις της η Σχολή Γονέων προάγουν τον πολιτισμό και δίνουν ευκαιρίες για γόνιμο προβληματισμό, γύρω από ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.
Καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κατερίνης».