Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΔ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες,


Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου επιλέγουμε και δίνουμε δύναμη στην ελπίδα, στο αύριο, στο μέλλον του τόπου μας. Δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε πως θα δώσουν τον αγώνα για ευημερία, ανάπτυξη, πρόοδο.

Μέσα στο γκρίζο των ημερών και την αγωνία όλων για το αύριο της χώρας που ταλανίζεται από την οικονομική κρίση και ταλαιπωρείται από τις παλινωδίες της κυβέρνησης, επιμένουμε και δηλώνουμε παρόντες.

Αυτήν την εκλογική διαδικασία, τη γιορτή της Δημοκρατίας και των πολιτών, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τη δυναμιτίζει με εκβιαστικά διλήμματα.

Ο Ελληνικός λαός όμως είναι αποφασισμένος να στείλει το μήνυμα της Ελπίδας. Και το μήνυμα της Ελπίδας δεν είναι μόνο η άρνηση στο Μνημόνιο. Αλλά είναι ο δρόμος για να βγούμε από την κρίση! Αυτό είναι το μήνυμα του Προέδρου μας του Αντώνη Σαμαρά, αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλει και η Πιερία το βράδυ της Κυριακής.

Με βαθιά συναίσθηση και απόλυτη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα πουν όχι στο γκρίζο, σας καλώ όλους να δώσετε με την ψήφο σας, ψήφο στην Ελπίδα.