Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ : Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2010-2011, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:
α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) στα Πειραματικά Σχολεία,
γ) στα Μουσικά Σχολεία
δ) στα Καλλιτεχνικά Σχολεία
ε) στα σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
στ) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.
ζ) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

Οι γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 3848/2010. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 9-11-2010 έως και 30-11-2010 στις Δ/σεις ή Γραφεία στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων .
Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή εντύπων αιτήσεων στα νέα κεντρικά Γραφεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ν. Πιερίας , οδός Κ. Καρυωτάκη αριθμ. 2 Κατερίνη 60100 Τηλ. 2351049917 κ. Αγγελοπούλου Παναγιώτα.



Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας



ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ