Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι stars απορρίπτουν το Facebook;

Πολλοί είναι οι διάσημοι σταρς που χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter για να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τους θαυμαστές τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που απορρίπτουν κατηγορηματικά αυτού του είδους την τεχνολογία ως τρόπο επικοινωνίας. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Justin Timberlake, ο οποίος υποδύεται τον πρώην μέτοχο του Facebook Sean Parker στην ταινία 'The Social Network', δεν χρησιμοποιεί τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. "Είμαι γελοία χαζός με τους υπολογιστές. Δεν έχω και ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο. Πιστεύω ότι η ζωή σου είναι όσο ιδιωτική επιλέγεις να είναι. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της χώρας, η ελευθερία επιλογής", δήλωσε σε συνέντευξή του.

Η Drew Barrymore απορρίπτει την τεχνολογία λέγοντας: "Απλά δεν μου αρέσει αυτή η διαρκής πληροφορία, η περίεργη οπτική του κόσμου. Αν γνωρίσεις κάποιον, ξέρει ήδη τα πάντα για σένα. Γιατί να μην πας σε ένα ραντεβού και να ρωτήσεις το συνοδό σου 'τι δουλειά κάνεις; Ποιοι είναι οι φίλοι σου;'".

Ο γοητευτικός George Clooney όχι μόνο δεν έχει προσωπική σελίδα αλλά είναι και κατά αυτού του τρόπου επικοινωνίας. "Θα προτιμούσα να κάνω εξέταση προστάτη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, από έναν γέρο άντρα με πολύ κρύα χέρια, παρά να έχω σελίδα στο Facebook", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Jennifer Aniston, δηλώνει... εσωστρεφής: "Δεν είναι για μένα. Δεν μπορώ να ανοιχτώ τόσο πολύ. Το έχω κοιτάξει μερικές φορές, αλλά δεν συνέχισα. Είναι σαν να χορεύεις με το διάβολο", ανέφερε η ίδια.
ΝΟΟΖ