Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη για το 2011 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας.


Ενημέρωση για το Leader από την Πιερική Αναπτυξιακή, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Το βράδυ της Πέμπτης συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας. Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του νέου προγράμματος του Leader "Εφαρμογή της προσέγγισης Leader" του προγράμματος "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013" από την Διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής Μπέτυ Παρτσαλίδου και των συνεργατών της.

Στην πρώτη για το 2011 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου με αφορμή την ενημέρωση για το πρόγραμμα του Leader.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Πιερίας και η Πιερική Αναπτυξιακή διοργανώνουν ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Leader, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα στον τρίτο όροφο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Θέματα ημερήσιας Διάταξης

Μεταξύ άλλων το συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποφάσισε την έγκριση διοργάνωσης σεμιναρίου σε συνεργασία με το ΣΕΒΕ και θέμα "8 βήματα για να Εξάγω", συζήτησε για τη μετάπτωση των δεδομένων του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και ενέκρινε τη σχετική δαπάνη, ενώ συζήτησαν διεξοδικά τα διαδικαστικά της διοργάνωσης της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πηγή. Πιερικοί Αντίλαλοι