Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο Adam (Levine)... Γυμνός!




Γράφει: Μαριλού Χρυσοχοϊδου   

Μετά από τέτοιες μέρες καλοπέρασης και χαράς που περάσαμε, έρχεται ένας... Αδάμ στις αρχές του 2011 να μας κολάσει! Ο front man των Maroon 5, ο πολύ hot Adam Levine, βγάζει τα ρούχα του για λογαριασμό του βρετανικού «Cosmopolitan», φυσικά για καλό σκοπό, και με αδαμιαία περιβολή μας υπενθυμίζει όλους τους σωστούς λόγους -πέρα από τα πιασάρικι τραγούδια- για τους οποίους εδώ κι αρκετό καιρό τον έχουμε προσέξει.


Ο 31χρονος Καλιφορνέζος τραγουδιστής πέταξε τα ρούχα του προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους άντρες να κάνουν εξετάσεις του προστάτη και των γεννητικών τους οργάνων, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αυτές οι μορφές του καρκίνου που «χτυπάνε» το ισχυρό... φύλο.
Με τα χέρια της αγαπημένης του, της Ρωσίδας Anne Vyalitsyna, ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Victoria’s Secret, στα επίμαχα σημεία, ο Levine δήλωσε στο περιοδικό πώς το να βγάλει τα ρούχα του και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ήταν κάτι εύκολο, αφού προέρχεται από την Καλιφόρνια όπου πάντα έχει ζέστη και συνηθίζει να τριγυρνάει γυμνός. «Οι άλλοι μου λένε συχνά ότι δεν είναι σωστό να είμαι τόσο... γυμνός!» είπε ο Levine, ενώ σε ερώτηση για το αν του αρέσουν τα σέξι κι ακριβά εσώρουχα «ιέρεια» των οποίων είναι η Vyalitsyna, απάντησε πώς δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο. Εξάλλου όπως τονίζει τα εσώρουχα τα απολαμβάνεις όταν τα βγάζεις, γι' αυτό... βουρ στο ψητό! Σωστός ακόμη και γυμνός ο Adam!
πηγή: miss.gr