Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας έκοψε την πίτα του


Δ. Παπαχρήστου: "Είμαστε στη διάθεσή σας να προσφέρουμε ότι αποκομίσαμε σε γνώσεις και εμπειρία"
Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου αποστράτων σωμάτων ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των βουλευτών Μ. Μίχου και Θ. Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Μακρίδης, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Μίλτος Σπυριδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρης Φώτης, πρώην διευθυντές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, εκπρόσωποι φορέων και μέλη ντου συνδέσμου.
Μετά την εκδήλωση κοπής της πίτας ακολούθησαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.
Ο κ. Παπαχρήστου
Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαχρήστου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τις ευχές τους για τη νέα χρονιά. Ζήτησε την υποστήριξη των βουλευτών και των αρχών του νομού για την επίλυση των προβλημάτων, και απευθυνόμενος στον κ. Λιακόπουλο, ζήτησε τη συνδρομή του δήμου ώστε να στεγαστεί ο σύνδεσμος σε γραφεία.
"Πρώτα απ' όλα φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας, οφείλουμε να αποδώσουμε την εκτίμηση, τον σεβασμό, αλλά και πιο πολύ την αγάπη μας στα πρόσωπα εκείνα που ο πιερικός λαός, πριν από λίγο καιρό εξέλεξε να τον διοικήσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ας εκφράσουμε λοιπόν με ένα χειροκρότημα τα συγχαρητήριά μας στα πρόσωπα που παρίστανται και στην εκδήλωσή μας.
Ως πρόεδρος και ως φίλος, θέλω εκ βάθους καρδιάς και εκ μέρους όλων των συναδέλφων του Συνδέσμου μας, να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας αυτής δωρεάν, προς το Σύνδεσμό μας για να κάνουμε την εκδήλωση αυτή.

PIERIA-GR Καλά έκανες κυρ Δήμαρχε και τους έδωσες την αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ. Βέβαια πολλοί θα σπεύσουν να πουν πως δεν είναι δική σου. ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ.... και της ΖΩΗΣ και των ΑΓΩΝΩΝ! ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.....