Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ανάγκη αναβάθμισης του διαδικτυακού τουριστικού οδηγού της Πιερίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γραμματέα της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων ν. Πιερίας είχε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας Δημήτρη Πανταλώνα και με τον γραμματέα Πέτρο Κατσιώκαλη σχετικά με τις δραστηριότητες του κλάδου τους καθώς και ευρύτερα για θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του νομού.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν την κ. Μαυρίδου για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κλάδου τους και διατύπωσαν τις προτάσεις τους, όπως είναι π.χ. η αναβάθμιση του διαδικτυακού τουριστικού οδηγού της Πιερίας (www.pieria - tourism.gr).

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κοινοποίησε στους εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων αντίγραφο της ολοκληρωμένης πρότασης για την τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη της Πιερίας που υπέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επεσήμανε την πρόθεσή της να διοργανώσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ευρεία συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των φορέων του νομού που εμπλέκονται σε θέματα τουρισμού με στόχο να καταγραφούν οι προτάσεις του κάθε φορέα για την προβολή και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νομού και να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός για την αποτελεσματική προώθηση και την τουριστική ανάπτυξη της Πιερίας.