Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Ετοιμάζεται" η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.


Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες για την διαμόρφωση αίθουσας δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν χθες στο γκρέμισμα των τοίχων, ενώ όπως δήλωσε ο κ. Χιονίδης κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην γίνει στην Εκάβη, αλλά στο νέο χώρο.

Η νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα διαμορφωθεί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου εκεί ακριβώς που ήταν και η παλιά, "παίρνοντας" μάλιστα χώρο από την αίθουσα αναμονής.

Πρόκειται, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Σάββας Χιονίδης για μία αίθουσα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του δημοτικού συμβουλίου της Κατερίνης τουλάχιστον για τις υπόλοιπες δύο δεκαετίες. Η αίθουσα, εκτός από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων θα διαθέτει 18 θέσεις επισήμων ή φορέων, θέσεις για τους δημοσιογράφους 48 θέσεις για τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πάνω από 100 θέσεις για τους δημότες.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τις ανάγκες του δημοτικού συμβουλίου της Κατερίνης, ενώ η αίθουσα έχει σχεδιαστεί για να είναι πολυχρηστική, εξυπηρετώντας μάλιστα και τις συνεδριάσεις οργανισμών του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η μελέτη όσο και τα χρήματα για τη διαμόρφωση της αίθουσας είναι του Δήμου Κατερίνης.

ΠΗΓΗ. ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ