Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ!!!



ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Ή εμείς δεν καταλαβαίνουνε τι συμβαίνει πια ή οι πολιτικοί ζουν στον κόσμο τους! Το κύριο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ανέδειξε ως μείζον και ουσιαστικότερο θέμα την έλλειψη ...αξιοπιστίας των πολιτικών κομμάτων και την απαξίωση της δήθεν “αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας”. Και αντί να ληφθεί υπ΄οψιν αυτό, το κύριο μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες, οι εκπρόσωποι των κομμάτων έλαμψαν με την αναλγησία και την προσβλητική αδιαφορία τους απέναντι στους ψηφοφόρους… Όχι μόνο δεν έλαβαν το μήνυμα, αλλά θριαμβολογούσαν ο καθένας για λογαριασμό του, τονίζοντας την ενότητα από την επομένη των εκλογών! Μάταια κάποιοι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν ψελλίζοντας, να επαναφέρουν στη συζήτηση το θέμα της τεράστιας αποχής που μαζί με τα άκυρα και τα λευκά ξεπέρασαν το 70%!!! Λίγο ως πολύ τα λόγια των νικητών ήταν φωτοτυπίες : “Φίλες και φίλοι, κερδίσαμε. Διεκδικήσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε την πόλη μας. Κερδίσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε την Μαυρογιαλουρία. Είναι μια δική σας νίκη αυτή!. Είναι μια νίκη των πολιτών της Μαυρογιαλουρίας που ελπίζουν και συμμετέχουν”!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε την παθητικότητα και τις μουρμούρες και να χτίσουμε, εμείς οι ίδιοι το μέλλον μας, ανοίγοντας μια καινούργια, πραγματικά δημοκρατική, σελίδα στην ιστορία του τόπου μας;
Το χάσαμε το παιγνίδι «πατριώτη».

Δεν μας ταιριάζει μια τέτοια κοινωνία που δεν ανταποκρίνεται στα οράματα και στις προσδοκίες του 21ου αιώνα . Δικαιούμαστε ένα καλλίτερο κόσμο, για μας και τα παιδιά μας.

Όλα είναι δυνατά, αρκεί να ξυπνήσουμε και να αγωνιστούμε Ολοι Μας, με επιμονή και πίστη. Χρειάζεται ομοψυχία και να διώξουμε τους «Μαυρογιαλούρους της Πολιτικής».

«Ποτέ δεν θα βρέξει τριαντάφυλλα. Αν θέλουμε περισσότερα, πρέπει να φυτέψουμε κι άλλες τριανταφυλλιές».

ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ