Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μουσική εκδήλωση «Μύθοι γυναικών»

* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

* ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΤΖΙΔΟΥ. ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

«Μύθοι γυναικών» είναι ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στο ξενοδοχείο Litohoro Resort στην Πλάκα Λιτοχώρου, στις 6.00 το απόγευμα.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου (Π.Ο.Λ.) που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής και παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των «θεών».

Στην εκδήλωση αφηγείται η φιλόλογος Γιώτα Καρατζίδου. Το μουσικό μέρος παρουσιάζουν ο Γιώργος Μπελογιάννης και η Μαρία Φωτοπούλου. Τα κείμενα και τα τραγούδια έχουν επιλέξει και επιμεληθεί η Γραμματή Βουλγαροπούλου και η Γιώτα Καρατζίδου. Τιμή εισόδου με καφέ 5 ευρώ.

Θεατρική παράσταση

Επίσης, ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου ενημερώνει ότι τον ερχόμενο μήνα στις 2/4 στο κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος θα ανέβει η θεατρική παράσταση «το ημέρωμα της στρίγγλας».

Η αναχώρηση θα γίνει από την παλιά λαϊκή στις 3.30 το απόγευμα, η τιμή εισιτηρίου θεάτρου και λεωφορείου είναι 20 ευρώ και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6972 76 53 34.

2 τμήματα «δια βίου μάθησης»

Τέλος, ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου ενημερώνει ότι έχουν συμπληρωθεί δυο τμήματα από προγράμματα δια βίου μάθησης. Τα τμήματα αυτά από 15/3 αρχίζουν τη λειτουργία τους στο 1ο δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου. Το ένα τμήμα αφορά υπολογιστές και το άλλο τμήμα αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία.