Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 B΄ ΓΥΡΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΚΑΟ Δράμας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στη Δράμα στις 5,30 μ.μ.

Κώστας Σορώτος:

«Περιμένουμε από τους παίκτες μας να

δείξουν βελτίωση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι»

Ο αγώνας του Σαββάτου στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ είναι αντικειμενικά δύσκολος, αφού η μέχρι τώρα πορεία του αποδεικνύει και ότι είναι μια ομάδα με ιδιαίτερες αξιώσεις τόσο τώρα στο πρωτάθλημα της Α2, όσο και σ΄ αυτό της Α1.

Στον αγώνα που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη είχε, τότε, νικήσει εδώ με 73-56. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που είναι στην 9η θέση που από ότι φαίνεται ξεπέρασε τον κίνδυνο του υποβιβασμού, δίνει χαρές στους εντός έδρας αγώνες, αλλά και στους εκτός δεν τα πάει άσχημα, αφού διεκδικεί με μαχητικότητα το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δράμα. Μια ομάδα η οποία είναι δίκαια σ΄ αυτή τη θέση και σαφώς είναι και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και περιμένουμε από τους παίκτες μας να δείξουν βελτίωση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε, όπως πάντα, τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν».