Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σχετικά με την απάντηση του Δήμάρχου Πύδνας -Κολινδρού στον πρών Νομάρχη Πιερίας για το θέμα του τεχνικού υφάλου στο Κίτρος.


Διάβασα με μεγάλη έκπληξη τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Πύδνας -Κολινδρού. Και αναρωτιέμαι? Τι προσπαθεί να μας πείσει? Αν την χρηματοδότηση την πέτυχε ο Δήμος και όχι ο πρών νομάρχης? Μήπως παίζει με την νοημοσύνη μας.ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.Υπάρχουν ένα σωρό έγγραφα που καταμαρτυρούν το αυτονόητο.

Το ζητούμενο είναι πως το πέτυχε. ΡΩΤΑΩ.Είναι ένα έργο που γίνεται για την Βόρεια Πιερία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

Είστε μια νέα Δημοτική Αρχή μόλις τριών μηνών και αντί να μας πείτε τι έργα και οράματα έχετε για την Βόρεια Πιερία έρχεστε σε αντιπαραθέσεις Τέτοιου είδος πολιτική έχειΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Και σας ρωτώ ευθέως έχετε διάθεση να κάνετε έργα και υποδομές? Μέχρι στιγμής είστε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ.Μιά Βόρεια Πιερία που ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.Έχετε δεί σε τι ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.Κάντε μια βόλτα να δείτε τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ σε κεντρικά σημεία του Κίτρος.Εκθεσιακός χώρος στον Μακρύγιαλο ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ.Η στάση του προαστιακού του ΟΣΕ στον Μακρύγιαλο έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό.Τι κάνετε για να την επαναφέρετε? ΤΙΠΟΤΕ. Ο πρώην Δήμαρχος Μεθώνης σας παρέδωσε ΠΡΟΙΚΑπέντε ώριμων έργων με έτοιμες μελέτες. Τι κάνατε? ΤΙΠΟΤΕ.

Έρχεται το καλοκαίρι και αντί να μας καίει πως θα κρατήσουμε τον τουρίστα έστω και με αυτά τα χάλια μας.ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.Που είναι η τουριστική προβολή της Βόρειας Πιερίας?

Το λέω για μια ακόμη φορά η Βορεία Πιερία χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΡΓΑ.

Ακόμη καλά καλά δεν ξεκινήσατε την θητεία σας και στα Δημοτικά Συμβούλια κλαίτε δεν έχουμε χρήματα.ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. Όταν αναλάβατε δε το ξέρατε?Ψάξτε να βρείτε χρήματα. Υπάρχουν τρόποι. Χρήματα υπάρχουν. Βάλτε κάποιον που να ξέρει να κυνηγά ευρωπαικά προγράμματα και να δείτε πως έρχονται τα χρήματα. Πέστε με τα μούτρα στην ΔΟΥΛΕΙΑ..

Λάγιος Απόστολος

Διάβασα με μεγάλη έκπληξη τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού. Και αναρωτιέμαι? Τι προσπαθεί να μας πείσει? Αν την χρηματοδότηση την πέτυχε ο Δήμος και όχι ο πρών νομάρχης? Μήπως παίζει με την νοημοσύνη μας.ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.Υπάρχουν ένα σωρό έγγραφα που καταμαρτυρούν το αυτονόητο.

Το ζητούμενο είναι πως το πέτυχε. ΡΩΤΑΩ.Είναι ένα έργο που γίνεται για την Βόρεια Πιερία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

Είστε μια νέα Δημοτική Αρχή μόλις τριών μηνών και αντί να μας πείτε τι έργα και οράματα έχετε για την Βόρεια Πιερία έρχεστε σε αντιπαραθέσεις Τέτοιου είδος πολιτική έχει ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Και σας ρωτώ ευθέως έχετε διάθεση να κάνετε έργα και υποδομές? Μέχρι στιγμής είστε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ.Μιά Βόρεια Πιερία που ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.Έχετε δεί σε τι ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.Κάντε μια βόλτα να δείτε τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ σε κεντρικά σημεία του Κίτρος.Εκθεσιακός χώρος στον Μακρύγιαλο ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ.Η στάση του προαστιακού του ΟΣΕ στον Μακρύγιαλο έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό.Τι κάνετε για να την επαναφέρετε? ΤΙΠΟΤΕ. Ο πρώην Δήμαρχος Μεθώνης σας παρέδωσε ΠΡΟΙΚΑ πέντε ώριμων έργων με έτοιμες μελέτες. Τι κάνατε? ΤΙΠΟΤΕ.

Έρχεται το καλοκαίρι και αντί να μας καίει πως θα κρατήσουμε τον τουρίστα έστω και με αυτά τα χάλια μας.ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.Που είναι η τουριστική προβολή της Βόρειας Πιερίας?

Το λέω για μια ακόμη φορά η Βορεία Πιερία χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΡΓΑ.

Ακόμη καλά καλά δεν ξεκινήσατε την θητεία σας και στα Δημοτικά Συμβούλια κλαίτε δεν έχουμε χρήματα.ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. Όταν αναλάβατε δε το ξέρατε?Ψάξτε να βρείτε χρήματα. Υπάρχουν τρόποι. Χρήματα υπάρχουν. Βάλτε κάποιον που να ξέρει να κυνηγά ευρωπαικά προγράμματα και να δείτε πως έρχονται τα χρήματα. Πέστε με τα μούτρα στην ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ