Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Εθελοντικός καθαρισμός ακτών Δ.Δίου-Ολύμπου


Διήμερος καθαρισμός ακτών σε εθελοντική βάση πραγματοποιήθηκε σε ακτές του δήμου Δίου-Ολύμπου με πρωτοβουλία του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ν. Πιερίας «Το Δελφίνι» και με συνεργασία του δήμου.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. Β. ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Βασίλη Ποικιλίδη, προέδρου του συλλόγου, «η συγκεκριμένη δράση είναι μια εκστρατεία καθαρισμού ακτών από σκουπίδια και χόρτα. Η έναρξη αυτής της εκστρατεία περιλαμβάνει ένα πρώτο διήμερο εθελοντικής δράσης ενώ τον Ιούνιο θα συνεχιστεί αυτή η διαδικασία με καθαρισμό ακτών στη Νότια Πιερία».
Όπως τόνισε, «στην προσπάθειά μας αυτή μάς βοηθούν διάφοροι εθελοντές και μιλάμε όχι μόνο για μέλη του συλλόγου αλλά και για φίλους του περιβάλλοντος καθώς επίσης και για ορισμένες άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις».
Όλους αυτούς τους εθελοντές τούς ευχαρίστησε πολύ για τη συμμετοχή τους και για τη βοήθεια που παρείχαν. «Ευχαριστούμε επίσης και τον δήμο Δίου-Ολύμπου ο οποίος δείχνει αμέριστη τη συμπαράστασή του σε ό,τι έχουμε ζητήσει μέχρι τώρα. Και πιστεύω ότι και στο μέλλον θα έχουμε αυτόν τον δήμο συνεργάτη και υποστηρικτή των προσπαθειών του συλλόγου μας», δήλωσε ο κ. Ποικιλίδης.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και ένα ακόμη μέλος της διοίκησης του ερασιτεχνικού συλλόγου αλιέων Ν. Πιερίας «Το Δελφίνι», το προηγούμενο διάστημα είχαν πραγματοποιήσει και επίσκεψη στον δήμαρχο κ. Παπαθανασίου, είχαν εκθέσει τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νέος δήμος, τα θέματα αυτά καθώς και τα προβλήματα μελετώνται και θα προωθηθούν λύσεις.