Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Σ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ


Επισκέψεις στις αρχές του τόπου πραγματοποιεί το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αρχής γενομένης από την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία δέχτηκε το νέο Πρόεδρο κο Μελετλίδη και μέλη του Δ.Σ. και ενημερώθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον για τις αγωνιστικές επιτυχίες, τα προβλήματα, αλλά και τα σχέδια του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.
Ακολούθως, με προτροπή και μέριμνα της Αντιπεριφερειάρχη, το Προεδρείο του Ν.Ο.ΚΑΤ. επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου τον Αν.Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Διονύση Ψωμιάδη στο γραφείο του, όπου τον ενημέρωσε προφορικά αλλά και κατέθεσε πλήρη φάκελο, με τα θέμα τα που απασχολούν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.
Ο Αν. Περιφερειάρχης δέχτηκε θερμά το Δ.Σ. και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον τόπο και τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών, όσο και για κάθε θέμα που αφορά τον ναυταθλητισμό της Πιερίας και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες όλων όσων ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη νεολαία.
Οι εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αποχώρησαν από το γραφείο του αναπληρωτή περιφερειάρχη με τις θετικότερες εντυπώσεις.