Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Στην Ελλάδα του ΔΝΤ 25.000 Ευρώ τον μήνα για την Τίνα με τα σπορτέξ !
Τελικά, σ’ αυτή τη χώρα -όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα και άλλα… φρούτα- κανείς-καμία δεν πάει χαμένος-η.

Έτσι, λοιπόν, μετά το βόλεμα του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα (ή… Φον Δημητράκη) στης Ευρωβουλής τα έδρανα, μαθαίνουμε ότι οσονούπω ανακοινώνεται επίσημα και ο διορισμός της πρώην υπουργού, Τίνας Μπιρμπίλη, στη θέση του πρέσβη της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ (Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης).

Η αμοιβή είναι πλουσιοπάροχη (300 χιλιάδες ευρώπουλα το χρόνο), χώρια ότι υπάρχουν κι άλλες… παροχές, όπως: δωρεάν κατοικία και μάλιστα εις τας Παρισίους, υπερπολυτελές (φυσικά!) αυτοκίνητο, μετ’ οδηγού, ως και… μάγειρας (που μπορεί να είναι χρησιμότατος στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθότι η πρώην υπουργός είναι αδύνατη σαν… παιδί της Αιθιοπίας, όπως λέγαμε παλιά).
Υπ’ όψιν, ότι η θητεία στη θέση αυτή είναι 5ετής, οπότε η λεγάμενη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν εν τω μεταξύ αλλάξει κυβέρνηση. Να τονίσουμε, προς όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, ότι η Μπιρμπίλη δεν είναι βουλευτίνα, ούτε είχε προηγουμένως πολιτική δραστηριότητα. Απλώς, ο George-Jeffry τη γνώρισε στο… γυμναστήριο(ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ), τη συμπάθησε και την έκανε υπουργίνα!

(ΥΓ): Δεν γνωρίζουμε αν η Τίνα εμφανιστεί στην καινούργια της θέση, όπως στην ορκωμοσία της στο υπουργείο Περιβάλλοντος, με… σπορτέξ παπούτσια και… ταγάρι.