Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μια νοσοκόμα στο Martinsville των ΗΠΑ έχασε τη δουλειά της, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι έκανε σεξ με ασθενή για τη φροντίδα του οποίου ήταν υπεύθυνη.


Η νοσοκόμα εργαζόταν στο κέντρο υγείας και αποκατάστασης του Grandview και τα πλήρη στοιχεία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος ασθενής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με συμπτώματα που σχετίζονται με χρόνιο αλκοολισμό, όπως ψύχωση, κατάθλιψη και άνοια…
Βέβαια από την πλευρά του ο άνδρας δηλώνει ότι δεν αισθάνεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και πως συμμετείχε συναινετικά. Η σχέση τους περιελάμβανε ερωτικά μηνύματα μέσω κινητού, φιλιά και σεξ. Με συνοπτικές διαδικασίες οι υπεύθυνοι απέλυσαν τη νοσοκόμα, η οποία θα ψάξει να βρει το δίκιο της δικαστικά. Ένας συνεργάτης του ίδιου κέντρου υγείας επίσης απολύθηκε, γιατί ενώ γνώριζε για την παράτυπη συμπεριφορά δεν την κατήγγειλε.
Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν στη μικρή πόλη άλλοι συμπαραστάθηκαν στη νοσοκόμα και άλλοι ζήτησαν την απόλυσή της, καθώς θεώρησαν μια τέτοια πράξη ανεπίτρεπτη. Το Υπουργείο Υγείας ζήτησε από το κέντρο υγείας και αποκατάστασης του Grandview να λάβει μέτρα αποκατάστασης για το θύμα του περιστατικού και να φροντίσει να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.