Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

4X4 - OFF ROAD ADVENTURE ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ


Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της αστροπαρατήρησης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου το Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων έχει προγραμματίσει και προετοιμάζει την δεύτερη εκδήλωση του.
Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού πραγματοποιείται Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.
Στηρίζει την προσπάθεια ο Σύλλογος Τετρακίνητης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9:
11.30 πμ - Εκκίνηση από το Ελατοχώρι με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της Κεραμίδας. Αφιξη στο χιονοδρομικό και ανάβαση σε μία από τις ψηλότερες κορυφές των Πιερίων τον Αρβανίτη (2013μ). Στάση για ξεκούραση. Κάθοδος από τον Αρβανίτη με προορισμό το Σαλέ του χιονοδρομικού. Στάση για «παιχνίδια». Αναχώρηση και άφιξη στο Ελατοχώρι.
18.00μμ - Διάφορα Happenings στο γήπεδο τις Ρητίνης (τραμπαλα-ισσοροπια αυτοκινητου,δεξιοτεχνια BMX) με απονομη διαφορων δωρων.
21.00μμ - Μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ελατοχωρίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9:
10.30μμ Εκκίνηση από Ελατοχώρι με κατεύθυνση την Ρητίνη. Διαμέσου της Ρητίνης κατευθυνόμαστε προς τον καταρράκτη του Κρεμαστού και κατόπιν στο Ορειβατικό καταφύγιο της Σαρακατσάνας. Στάση για ξεκούραση (θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες διάφορα εδέσματα και οποιος θελησει θα λαβει μερος σε διοργανωση με lasergan). Αναχώρηση με προορισμό την Μεσιά και από εκεί στο Αρχαίο λατομείο. Στάση για ξεκούραση. Αναχώρηση και άφιξη στο χωριό της Βρίας.
Σημαντικό και ενδιαφέρον:Όσοι αποφασίσουν να διανυκτερεύσουν στο Ελατοχώρι η ειδική τιμή θα είναι 12 Ευρώ κατά άτομο ανα διακυκτέρευση στα κάτωθι Ξενοδοχεία:
1) «Πιερίων Μούσες», 2) « Νικέλλη», 3) Αλθαία», 4) « Πήγασος», 5) «Ατριον», 6) «Αμαδρυάς»,7) «Πατρικό», 8) «Μύθος», 9) «Vaela pallas», 10) «Μορφέας», 11) « Πετροπαναγιά»,12) « Πανόραμα», 13) « Αρκώ»
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις-πληροφορίες για την ειδική τιμή θα γίνονται μόνο μέσω του Τηλεφώνου 6946004966, (Περλαντίδης Βασίλης - Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων )
Την εκδήλωση υποστηρίζουν:
ΕΛΠΑ - Μεταξάς, Κατάστημα Γερμανός στην Κατερίνη, Ασφάλειες Generalli, Toyota Πόδας, Ξενοδοχείο Πιερίων Μούσες, Μοτο Τυρέλης, Opticon Express (Θεσσαλονίκη), Τυπογραφείο Παναγιωτής, Κρέατα Τουλίκας, Ταβέρνα Τζιβαέρι, Extreme Sports & Ποδήλατο, Κόκκινος φούρνος (Θεσσαλονίκη), Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, Arte studio.
Χορηγοί επικοινωνίας:
Εφημερίδες «ΕΠΤΑ» & «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» & «ΑΓΓΕΛΙΕ»Σ, Πιερική ιστοσελίδα Ενημέρωσης «PIERIALIFE.GR»
Προσκεκλημένοι ολοι οι τοπικοί φορείς της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας.Ακόμη οι σύλλογοι τετρακίνησης ολης της ελλάδος οπως ΣΤΕΒΕ,ΕΚΑΛΗΣ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΕΒΡΟΥ,ΚΑΒΑΛΛΑΣ,ΛΑΡΙΣΣΑΣ, Κ.Α.
Ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους τούς πολιτιστικούς συλλόγους Ελατοχωρίου και Ρητίνης την εθελοντική ομάδα Ελατοχωρίου την διασωστική ομάδα κατερίνης και τον Σ.Ε.Ο. Κατερίνης