Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας επό το Μάινταλ Γερμανίας στο Δήμο Κατερίνης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Κατερίνης πραγματοποίησε, το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2011, αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με την πόλη μας Δήμου Μάινταλ Γερμανίας, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και δημότες της γερμανικής πόλης.

Την αποστολή, υποδέχτηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο αναπληρωτής Δημάρχος Ζήνων Σατραζέμης, οι Αντιδήμαρχοι κα Πόπη Τζουμέρκα –Μπατάλα, Αλέξανδρος Γιουμίδης, Γιώργος Ίτσιος, Νικόλαος Μπουρονίκος και Νικόλαος Παπαζιώγας και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου, ενώ στη συνάντηση παρέστη και ο τ. Δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης.

Ο κ. Σατραζέμης, εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αφού καλωσόρισε τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις δύο πόλεις, οι οποίες φέτος συμπληρώνουν 16 χρόνια αδελφοποίησης, στη διάρκεια των οποίων αναπτύχθηκαν δεσμοί φιλίας και συνεργασίας. «Στα χρόνια που πέρασαν, το Μάινταλ και η Κατερίνη, ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς, έναν ειλικρινή κι ανοικτό κώδικα συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σατραζέμης και ευχόμενος παράλληλα οι δεσμοί αυτοί να διατηρηθούν και να ενισχυθούν τα επόμενα χρόνια.

Η αντιπροσωπεία την οποία συνοδεύουν ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Μάινταλ και πρόεδρος των αδελφοποιημένων πόλεων του Μάινταλ ,συμπολίτης μας Δημ. Ασαρίδης, πραγματοποιεί οκταήμερη επίσκεψη στην πόλη μας.