Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σκληρή κριτική ασκούν στην "πρωτοεμφανιζόμενη" Όλγα Τρέμη στο twitter!

Mόλις χθες, έκανε twitter η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA Όλγα Τρέμη και τα πρώτα σχόλια που απέσπασε δεν είναι και ιδιαίτερα θερμά!Αυτό που μας έκανε εντύπωση; Απαντούσε σχεδόν σε όλους!

Διαβάστε τους σπαρταριστούς διαλόγους με τους followers της Όλγας στο twitter:

Κάποιος της έγραψε: "χμμμ χθες το ανακαλυψες το τουιτερ? να ρωτήσω γιατί μπηκες? είναι το νέο τρεντ για εσάς στο mega?"
Και η Τρέμη απάντησε:"Αυτή είναι η άποψη σου. Δεν μπορώ να σε μεταπείσω εάν αυτό νομίζεις! Η πλειοψηφία του κόσμου μας εμπιστεύεται...".

Κάποιος άλλος έγραψε: "Η γη θα @olgatremi το #pasok θα ανατέλλει, χαιρετίζουμε τη συντρόφισσα @olgatremi στο twitter, προφανώς διαταγή του #gap στους καναλάρχες".

Και η Τρέμη απάντησε: "Ξεπερασμένη κριτική"
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ
-Καλή αρχή λοιπόν, να σου κάνω την πρώτη ερώτηση. Στα "μέρη" σου μυρίζει μπαρούτι ; ή ακόμα επικρατεί η chanel και η Kentzo ;
-Είσαστε απλα ένα φερεφωνο!
-Καλώς ήρθες, αλλά να ξέρεις ο καφές εδώ πίνεται συνήθως βαρύς και σκέτος...Να τα λέμε αυτά για να μην χαλιώμαστε αργότερα
-Σε λατρεύω!!!! Θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου!!!!! Μέχρι να μας χωρίσει ο Ράιχενμπαχ!!!!
-Ρώτησες αυτούς που είχαν κάνει έρωτα μαζί της στο παρελθόν; Ακούγεται πως είχαν δυσάρεστες εμπειρίες:)
-Κυρια Τρεμη @olgatremi αλλαξτε κολιε, εχει λιωσει αυτο το κολιε πανω σας εδω και 3 χρονια.
-Nα σας προετοιμασω: θα ακουσετε πολλα εδω μεσα, και βρισιδια και αποδοκιμασιες και καλα λογια. Προετοιμαστειτε αναλογως.
-Καλωσόρισες, λοιπόν... Και καλά κουράγια, γιατί η παρέα εδώ είναι αυστηρή :)
-Αξιζαν οι πλαστικές προσώπου; πως αισθάνεστε που χάσατε ολο το καλοκαίρι για να φύγουν οι ρυτίδες; ανέβηκαν οι μετοχές;
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΡΕΜΗ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ: "χα χα χα είστε ευχάριστη νότα στο μουντό αυτό απόγευμα! Αγαπημένοι φίλοι δεν έχω σκοπό να κάνω ένα δεύτερο δελτίο ειδήσεων μέσω του twitter! Εδώ θα συζητάμε ανάλαφρα θέματα,να ξεφεύγουμε απο το μουντό σκηνικό".

Κλείνοντας για σήμερα τις συνομιλίες της στο twitter έγραψε: "Λοιπόν θα τα πούμε αύριο! Απάντησα σε όσους περισσότερους μπορούσα... Πάμε για φαγητό τώρα στο ΕΛΑΙΩΝ! Γεια σας".

Και κάποιος της απάντησε: "πως φαίνεται ότι εισαι νέα εδω.. Δε λένε πού πάνε για φαγητό".

Αλήθεια, ή ψέματα, δεν ξέρουμε! Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντως έγραψε στο twitter του πριν λίγο: "Μίλησα μολις με την Ολγα Τρεμη.Ο λογαριασμός που ανοιξαν στο twitter με το όνομα της,δεν ειναι δικός της.Ειναι ψευτικος".