Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Προσλήψεις στον Δ.Δίου-Ολύμπου

* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

* ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ

Για προσλήψεις εποχικού προσωπικού με ανταποδοτικό χαρακτήρα για τον τομέα καθαριότητας αναμένεται να συζητήσει και να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Λιτόχωρο (δίπλα από τον χώρο του ναυτικού μουσείου της πόλης), στις 6.00 το απόγευμα. Εισηγητής του θέματος των προσλήψεων θα είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Βασίλης Βροχαρίδης.

Ενδιαφέρον όμως αναμένεται να έχει και η συζήτηση που θα γίνει αναφορικά με την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που πληρώνεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Το θέμα θα εισηγηθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κωτούλης.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Εκτός των ζητημάτων των εποχικών προσλήψεων και της επιβολής του ειδικού τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ, στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν 27 ακόμη θέματα, ως εξής:

1. Αίτηση Δερβίση και λοιπών σχετικά με την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στην οικοδομή της Απελλού 1 στην Θεσ/νίκη. (Εισήγηση Ελευθερίου Γιώργος, Δημοτικός Σύμβουλος).