Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πάρτε μια γεύση...

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το κορίτσι με τα τατουάζ», Rooney Mara, στην κεντρική φωτογραφία, δεν έκανε κανονικό τατουάζ στο σώμα της. Για τις ανάγκες της ταινίας όμως έκοψε το μαλλί της, ξύρισε τα φρύδια της και έκανε piercing στο στήθος της.

Υπάρχουν βέβαια πολλές διάσημες κυρίες που έχουν διακοσμήσει το σώμα τους με αρκετά σέξι τατουάζ. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα. Δες τα τατουάζ και μάθε τι είναι το καθένα!


Charlize Theron: Το τατουάζ στον αστράγαλό της ταιριάζει με αυτό της μητέρας της. Είναι ένα ψάρι Koi, ιαπωνικό σύμβολο της αγάπης.


Rihanna: H σέξι pop star έχει ένα τατουάζ στη μέση στο οποίο αναγράφεται: «forgiveness, honesty, suppression and control» δηλαδή: συγχώρεση, ειλικρίνεια, καταστολή και έλεγχος. Οι λέξεις προέρχονται από ιερά κείμενα του ινδουισμού.


Angelina Jolie: Από τη συγκεκριμένη ομάδα διάσημων γυναικών δεν θα μπορούσε να λείπει η Angelina Jolie, η οποία δεν κρύβει την αγάπη της στα τατουάζ. Ανάμεσα στα σχέδια που βρίσκονται στο σώμα της, αυτό στον ώμο περιέχει τις συντεταγμένες από τα μέρη, στα οποία γεννήθηκαν τα έξι υιοθετημένα παιδιά της ηθοποιού και του Brad Pitt.


Evan Rachel Wood: Η φράση από το ποίημα «A Dream Within A Dream» του Edgar Allen Poe «Όλα όσα βλέπουμε ή φαίνονται/ είναι ένα όνειρο μέσα στο όνειρο» κοσμεί στην πλάτη της Evan Rachel Wood.


Christina Aguilera: Φήμες θέλουν αυτό το τατουάζ να αναφέρεται στον πρώην της Jordan Bratman. Σε αυτό το τατουάζ η αναφέρεται ο στίχος από έναν εβραϊκό ψαλμό: «Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου μου ανήκει».


Megan Fox: Η ηθοποιός που αναστάτωσε το Hollywood αλλά και όλο τον κόσμο με την... ερμηνεία της στο Transformers έχει στην πλάτη της ένα τατουάζ που λέει « Όλοι θα γελάμε με τις επιχρυσωμένες πεταλούδες», το οποίο παραπέμπει σε μια φράση από την τραγωδία του Shakespeare «Βασιλιάς Ληρ».


Katy Perry: Το τατουάζ της Kate Perry ταιριάζει με αυτό του συζύγου της Russell Brand. Και στα δύο τατουάζ αναγράφεται «Anuugacchati Pravaha» που στα σανσκριτικά σημαίνει «Πήγαινε με τη ροή».