Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ < ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΗΣ> ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.



Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο Διοικητής του ΙΚΑ αποφάσισε την κατάργηση του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ Λιτοχώρου.

Το Κράτος, στην προσπάθειά του να περικόψει δαπάνες, περικόπτει τις ελπίδες των Ελλήνων της υπαίθρου, των Ελλήνων ποΥ έμειναν στην επαρχία για να «φυλάσσουν τις Θερμοπύλες».




Ένα άψυχο και άστοργο Κράτος, που έκοψε τις επιδοτήσεις των αγροτών, που κατάργησε τις στάσεις των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στο Δήμο μας, που έβαλε χαράτσι ακόμα και στα ακίνητα εποχιακών – τουριστικών επιχειρήσεων, που μας υποχρέωσε να είμαστε αφιλόξενοι μετατρέποντας την Εθνική Οδό σε ανώνυμη εταιρία με υπερκέρδη από τα πανάκριβα φωτεινά διόδια με τις ψυχρές μπάρες.

Το ΙΚΑ Λιτοχώρου εξυπηρετεί 30.000 κατοίκους και τις επιχειρήσεις τους, που απέχουν ακόμη και 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού μας.

Η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Δεν αντέχει στη λογική από τη μια να συρρικνώνεται η ύπαιθρος και να «κλείνει» το ΙΚΑ Λιτοχώρου και από την άλλη ο νυν Πρωθυπουργός να έχει 90 συμβούλους, όσους υπαλλήλους δηλαδή απαιτούν τουλάχιστο 20 επαρχιακά υποκαταστήματα ΙΚΑ με σημαντικά χαμηλότερους μισθούς.

Ως δημοτική παράταξη δηλώνουμε ότι συστρατευόμαστε στον αγώνα για την παραμονή του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ Λιτοχώρου και, γενικά, ότι ορθώνουμε το ανάστημά μας σε κάθε κρατική ενέργεια που οδηγεί στο μαρασμό το Δήμο μας.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης