Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....


Ο Δήμος Κατερίνης είναι μια πολύ μεγάλη νομική οντότητα που διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ, έχει Α.Ε. ,δημοτικές επιχειρήσεις, εκατοντάδες εργαζομένους κλπ, κλπ, αλλά δεν εχει ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!!!!!
Αντί μιας εξειδικευμένης ΜΟΝΙΜΗΣ νομικής ομάδας, από μια απλή έρευνα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με τη λέξη "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" (ΕΔΩ), βρίσκουμε δεκάδες αποφάσεις διορισμών ΔΕΚΑΔΩΝ δικηγόρων για χειρισμό υποθέσεων του Δήμου.
Τα νομικά αποτελέσματα δεν θα είναι τα βέλτιστα, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία και εμπειρία που θα είχε ένα νομικό επιτελείο σταθερά και μόνιμα απασχολούμενο με υποθέσεις του Δήμου, το οποίο επιπλέον θα συμβούλευε σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους.
Ποιούς βολεύει, λοιπόν, αυτή η κατάσταση;
Μήπως τις δημόσιες σχέσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης; Λέμε μήπως δεν ξέρουμε.....
Μήπως είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για επιλεκτικά επαρκή εκπροσώπηση του Δήμου σε κάποιες υποθέσεις και σε κάποιες άλλες όχι; Λέμε μήπως δεν ξέρουμε......
Η αντιπολίτευση θα κάνει κάτι ουσιαστικό ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ για αυτό το θέμα ή θα ξεκινήσει την δουλειά της 6 μήνες πριν τις εκλογές;