Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του συλλόγου, έγινε η πρώτη εκδήλωση για το 2012, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στην πολιτιστική στέγη του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ».

Γονείς και συγγενείς 30 αρχαρίων χορευτών και χορευτριών καμάρωσαν πραγματικά τα μικρά παιδιά στα πρώτα τους παραδοσιακά ΄΄ βήματα ΄΄ με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσάς τους Αθηνάς Αετοπούλου, και απόλαυσαν τη μικτή χορωδία του συλλόγου, με χοράρχη τον Γιάννη Τοπαλίδη, σε όμορφα τραγούδια του ιστορικού Πόντου.

Η διοίκηση έδωσε τις ολόψυχες ευχές της, για υγεία ειρήνη στον τόπο μας και σ΄ όλο τον κόσμο, πρόοδο και δημιουργία για το σύλλογο, τον πολιτισμό και την παιδεία μας. Το φλουρί βρήκε η χορεύτρια Ειρήνη Σαββίδου, στα μέλη δε όλων των τμημάτων, και σ΄ όλους τους παρόντες, μέσα σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, μοιράστηκαν δώρα, βασιλόπιτα και αναψυκτικά.

Ραντεβού το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο μεγάλο ετήσιο χορό του συλλόγου, στο οικ. κέντρο «ΘΕΑΜΑ» (πρώην «ΔΙΟΓΕΝΗΣ»).

Καλή χρονιά σε όλους!!!