Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μεγαλειώδης, για μια ακόμη χρονιά, η επιτυχία του ετήσιου χορός της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και πάλι η μεγάλη χοροεσπερίδα Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο κέντρο «ΘΕΑΜΑ». Μέλη και φίλοι του συλλόγου, χορευτές και χορεύτριες, μικροί και μεγάλοι, σε μια κατάμεστη αίθουσα και γιορτινό οικογενειακό κλίμα, το γλέντησαν πραγματικά, με παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς και τραγούδια.

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, αλλά και των Κρητών Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» πλούτισαν τη βραδιά, με όμορφες και ξεχωριστές παρουσιάσεις χορών του Πόντου και της Κρήτης.

Ιδιαίτερη στιγμή απετέλεσε η βράβευση του συλλόγου προστασίας παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», γνωστού στο πανελλήνιο για το σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο, παρουσία σύσσωμου του συμβουλίου του.

Η χορωδία και οι ερμηνευτές του συλλόγου ΄΄ ζέσταναν΄΄ ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, με το γλέντι και τη διασκέδαση να ΄΄κρατούν΄΄ κυριολεκτικά ως το πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ευχαριστεί θερμά όλους, γονείς και παιδιά, μέλη και φίλους για τη μεγάλη τους προσέλευση και το συγκινητικό τους παρόν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των βουλευτών, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων και σωματείων, όπως του συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας και του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» Κατερίνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί επίσης τους άξιους χορηγούς της εκδήλωσης, τα τοπικά Μ.Μ.Ε για τη συμπαράστασή τους, εύχεται δε σε όλους υγεία και προκοπή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!!!

Με τιμή το Δ.Σ