Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Διάβαζα, πως νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, με πολλά χρόνια υπηρεσίας μέσα στα σκατά, στα μικρόβια και στο θάνατο, θα αμείβονται ούτε καν με μισθούς των 800 ευρώ. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν, να φυλάει ο Θεός την οικογένειά μου κι εμένα να μη βρεθούμε στα χέρια νοσηλευτή στα επείγοντα.

Κι όμως, χθες, το πρωί 3 Φεβρουαρίου 2012, βρέθηκα εξαιτίας ενός έκτακτου περιστατικού υγείας, σε αγαπημένο μου πρόσωπο, στα επείγοντα του κεντρικού Νοσοκομείο Κατερίνης, το οποίο μάλιστα, λόγω των καιρικών συνθηκών, λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι έτρεχαν ασταμάτητα, ήταν φιλικότατοι, χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί και αντιμετώπιζαν ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς τους με την πρέπουσα προσοχή!

Σας ευχαριστούμε πολύ και συγχαρητήρια σε όλους σας για την υπομονή σας!

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης

ΥΓ: Ακολουθούσα με το αυτοκίνητό μου το προπορευόμενο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε μέλος της οικογένειάς μας και πήγαινε πέρα-δώθε πάνω στα χιόνια των ακαθάριστων δρόμων. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο, έξω από την πόλη, το ασθενοφόρο σταμάτησε για να επιβιβαστεί νοσηλευτικό προσωπικό. Οι άνθρωποι πήγαιναν στο Νοσοκομείο με τα πόδια!!! Οι δρόμοι ήταν κλειστοί και δεν μπορούσαν να πάνε στη δουλειά τους ούτε με ταξί! Στην επόμενη διασταύρωση, επειδή το ασθενοφόρο ήταν γεμάτο, πήραμε κι εμείς έναν γιατρό και μια ασθενή, η οποία δεν μπορούσε να μεταβεί στο νοσοκομείο για αιμοκάθαρση!

Κύριε Δήμαρχε, κι εσείς κύριοι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας, συγχαρητήρια και σε σας!