Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Κο. ΦΑΡΜΑΚΗ.

Τη Δευτέρα 12-03-2012 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου στο Λιτόχωρο συναντήθηκαν οι μετέχοντες στην επιτροπή δημιουργίας του ενιαίου φορέα τουριστικής προβολής Πιερίας

(Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ένωση Πρακτόρων Πιερίας, Ένωση Κάμπιγκς Πιερίας και Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης) με τον αναπληρωτή Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κο Φαρμάκη.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να ενημερωθεί ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου σχετικά με την ίδρυση αυτού του οργανισμού που έχει ως σκοπό την υλοποίηση δραστηριοτήτων στο Νομό μας που σχετίζονται με την μεγέθυνση και την καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος .

Επίσης, ενημερώθηκε για την προτιθέμενη συμμετοχή των συλλογικών τουριστικών σωματείων, επαγγελματικών συλλόγων, πολιτιστικών –

μορφωτικών – αθλητικών συλλόγων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πιερίας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κος Φαρμάκης κατανόησε απολύτως την ανάγκη ίδρυσης του συγκεκριμένου οργανισμού και υποσχέθηκε στους ανωτέρω φορείς ότι η συμμετοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου –υλική και ηθική- θα είναι αμέριστη. Ακόμη, συμφώνησε να υπάρχει άμεση ενημέρωση των φορέων προς το Δήμαρχο σχετικά με την εξέλιξη και τη συμμετοχή των άλλων Δήμων της Πιερίας ώστε να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα αυτό το σημαντικό εγχείρημα για το νομό μας.