Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Δημήτρης Γαλάνης:

«Η ομάδα μας προσπάθησε και μόχθησε απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια πολύ καλή έδρα»

Νίκος Μποχωρίδης:

«Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι,

που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Μποχωρίδης, στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.grέκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Για τριανταπέντε λεπτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Γενικά η ομάδα μας προσπάθησε και μόχθησε απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια πολύ καλή έδρα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και να έρθει η στιγμή να χαμογελάσουμε στο τέλος. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Νίκος Μποχωρίδης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας στον οποίο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν μπροστά, αλλά σε κάποιες λεπτομέρειες κάναμε κάποια λάθη που, τελικά, μας κόστισαν. Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, και να κάνουμε όσο το δυνατό πιο καλή δουλειά μπορούμε».