Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Στον Περισσό, δεν έχουμε πληρώσει το χαράτσι.


Ούτε εγώ το πλήρωσα στο σπίτι μου. Η ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να εισπράττει το χαράτσι, αυτό είναι ο μέγιστος εκβιασμός», τόνισε η κ. Παπαρήγα, σε . συνέντευξή της στη ΝΕΤ.

Αναφερόμενη στην κρίση, η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. «Ακόμη κι αν η Ελλάδα μπει σε ρυθμό ανάκαμψης αυτή θα είναι πολύ μικρή αφού θα δημιουργηθεί νέα κρίση», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, απαιτείται ριζική αλλαγή κι όχι μόνον αλλαγή κυβερνητικών σχημάτων. Ο Περισσός προτάσσει την κοινωνικοποίηση του πλούτου της χώρας και την αποδέσμευση από το ευρώ.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα απάντησε και στις επικρίσεις που δέχεται το κόμμα της, ότι πλήττει τον τουρισμό. «Μας κατηγορούν αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και βύθισαν τη χώρα στο χάος της ανεργίας και της φτώχιας. Δεν υπάρχει ανάπτυξη στον τουρισμό με τον ξενοδοχοϋπάλληλο να παίρνει 150 ευρώ. Ο τουρισμός, που θέλουν, είναι να κερδίζουν τα μεγάλα συγκροτήματα και όχι οι μικρομεσαίες τουριστικές μονάδες τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα μικρομάγαζα» ανέφερε.