Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους Βουλευτές Πιερίας κ. Κουκοδήμο Κωνσταντίνο, κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο και κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιο, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Χιονίδη Σάββα, τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κ. Πολύζο Ευάγγελο, τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ. Φαρμάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Επιπλοποιών – Ξυλουργών Πιερίας κ. Μαυρόπουλο Σταύρο, τον κ. Κουλούμογλου Μάρκο εκ μέρους της εταιρίας ΕΒΗΛ, τον κ. Ξάφη Αθανάσιο εκ μέρους της εταρίας ΞΑΦΗΣ καθώς και τους πολιτευτές Πιερίας κ. Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα, κ. Μπαραλιάκο Ξενοφών που τίμησαν και στήριξαν οικονομικά την ανοιχτή συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε., όπως αυτή διεξήχθη στις 12 και 13 Μαΐου 2012 στην πόλη της Κατερίνης.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ταξιδιωτικό γραφείο «Βελώνης» για την ευγενική τους προσφορά στην επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία αφορούσε την ξενάγηση και τη μεταφορά των συνέδρων.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. που για δεύτερη φορά τίμησε το Σωματείο Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας και την πόλη μας με τη διοργάνωση του πανελληνίου συνεδρίου της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσής Δημήτριος Τσαλός Αθανάσιος