Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, βρίσκει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στις επάλξεις του αγώνα. Ισχυρούς με δυνατή φωνή και με 33 έδρες μέσα στη Βουλή.
Δώσαμε τον αγώνα τον καλό, με ενθουσιασμό, με πίστη στα ιδανικά και τη διακήρυξη του κινήματός μας.
Στην Πιερία καταφέραμε να είμαστε 3ο κόμμα και να έχουμε εκπροσώπηση στη βουλή των Ελλήνων. Το ποσοστό μας αποτελεί μεγάλη επιτυχία καθώς το 12, 30% μας κατατάσσει στην 7η θέση πανελλαδικά σε ψήφους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Προσπερνώντας τις αγκυλώσεις του χθες, με φρέσκες ιδέες, με ενθουσιασμό, με νέους ανθρώπους και νέες αντιλήψεις, χωρίς τις κομματικές παρωπίδες του παρελθόντος, μέσα σε δυο μήνες, δώσαμε ένα πρωτόγνωρο αγώνα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο όλο. Όλοι μαζί και ο καθένας προσωπικά ενωμένοι θα συνεχίσουμε για να γίνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμη πιο δυνατοί και το κίνημά μας ακόμη μεγαλύτερο.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έδωσαν μαζί μας τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Όλους αυτούς που περήφανα πρόταξαν το συμφέρον του τόπου και το καλό της πατρίδας, αντιμετωπίζοντας τις ασφυκτικές πιέσεις του κομματικού κατεστημένου και αναδείχθηκαν νικητές.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη συμπαράστασή της, τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές που συντάχθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και δηλώνω ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της πατρίδας και της Πιερίας μας.
Συγχαίρω τον συνυποψήφιό μου Ευγένιο Ολύμπιο Παπαδόπουλο για την εκλογή του και είμαι πεπεισμένος ότι θα μας εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή των Ελλήνων.
Συγχαίρω επίσης όλους τους συνυποψήφιους για το ήθος και πολιτικό πολιτισμό που χαρακτήρισε τον αγώνα τους και αποδεικνύει τα νέα πολιτικά ήθη που κυοφορούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συνεχίζουμε αταλάντευτα, πιστοί στις εξαγγελίες του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στη πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.