Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Οι χλιδάτες διακοπές της Βίκυς Σταμάτη...

Εκτός από τα δεκάδες παραστατικά που κατασχέθηκαν και αφορούν σε αγορές πανάκριβων ρούχων, αξεσουάρ, επίπλων, υφασμάτων, διακοσμητικών, πολυτελούς αυτοκινήτου κ.α η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν θα μπορούσε να...

μην επιλέξει για τις διακοπές της πανάκριβα ξενοδοχεία του εξωτερικού.

Όπως προκύπτει από νέα παραστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποτελούν αντικείμενο της ογκώδους δικογραφίας η Βίκυ Σταμάτη πραγματοποιεί ταξίδι στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας στην Ιταλία τον Αύγουστο του 2001.

Σύμφωνα με τα επίμαχα παραστατικά η κυρία Σταμάτη από τις 3 Αυγούστου 2001 μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2001 διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Pitrizza» με το δωμάτιο να κοστίζει 1.596,88 ευρώ ημερησίως το άτομο. Για ένα δείπνο στο πιάνο ρέστοραν του ξενοδοχείου η Βίκυ Σταμάτη πλήρωσε 418 ευρώ και για μανικιούρ-πεντικιούρ το… ταπεινό ποσό των 90 ευρώ.

Λίγες ημέρες αργότερα, από τις 14 και μέχρι τις 17 Αυγούστου 2001, πολυτελείς διακοπές, με μικρότερο κόστος, πάντως από αυτό των διακοπών της Β. Σταμάτη, έκανε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, και ήδη προφυλακισμένος Νίκος Ζήγρας, στο ξενοδοχείο «Quisisana» στο Κάπρι. Το συνολικό τους κόστος ανήλθε σε 1.729 ευρώ.